GDPR

Izjava o pristupačnosti

Web stranica Centra za rehabilitaciju Pula nastoji osigurati digitalnu pristupačnost sadržaja osobama sa složenim komunikacijskim potrebama, poštujući smjernice za pristupačnost mrežnog sadržaja WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) u najvećoj mogućoj mjeri.

Smjernice WCAG definiraju tri razine usklađenosti: A, AA i AAA. U trenutnoj veziji, www.czr-pula.hr je u najvećoj mjeri sukladan smjernicama na razini A. To znači znači da neki elementi sadržaja nisu u potpunosti u skladu sa standardom pristupačnosti ali se radi na postizanju potpune sukladnosti. U ovom trenutku su postavljena neka rješenja koja zadovoljavaju smjernice iz razine AA a u budućim nadogradnjama nastojat ćemo doraditi sadržaj, te ga oblikovati kako bi zadovoljavao smjernice do razine AA.

U ovom trenutku je u tijeku izrada uputa za korištenje opcija koje olakšavaju dostupnost.

Ako pri korištenju stranice www.czr-pula.hr uočite značajnije prepreke s obzirom na pristupačnost, molimo da nas obavijestite na:

Princeps j.d.o.o.

NIkole Zrinskog 30

Slavonski Brod

Tel: 095 7752313

Email: info@princeps.hr

Kako donirati?

Fizičke osobe, tvrtke i druge organizacije zainteresirane za dobrobit i poboljšanje kvalitete života naših korisnika mogu nas kontaktirati na priložene kontakte ili osobno doći u Centar

  • Banka: Hrvatska poštanska banka
  • Broj žiro računa: 2390001-1100016656
  • IBAN: HR27 2390 0011 1000 2051 3

Kontakt osob: Hatidža Učkar, voditeljica računovodstva

052 540-261 centarzr@inet.hr